VROM 2024 / 16-18/8


FREDAG - 16/8

Fabriksbesök och provkörning av lastbilar på Volvo Tuve

Under fredagen besöker vi Volvo Lastvagnars fabrik i Tuve samt provkör lastbilar på Volvos provbana i Torslanda. Provkörningen är även öppen för deltagare utan C-behörighet. Endast B-behörighet är nödvändigt.

18-årsgräns. Deltagaravgift 100:- / €10 betalas på plats. Swish eller kontant betalning.

OBS! Mer info kring anmälan, tider etc kommer inom kort.


LÖRDAG - 17/8

VROM-runda

VROM-runda med start vid SaaB Car Museum i Trollhättan, via Skepplanda och Kungälv, och med målgång vid Volvohallen i Torslanda, ett stenkast från Volvos fabrik. Startavgift, 200:-/bil.

Ingen föranmälan krävs, anmälan görs till VROM på plats vid SaaB Car Museum

Mer info om bl.a. starttider och målgång kommer inom kort.


SÖNDAG - 18/8

Utställning och marknad i anslutning Volvohallen i Torslanda.

Program mellan 09.00 till ca 16.00 med information och presentationer av spännande och intressanta Volvobilar. Bl.a. jubilerar vi Volvo 240, 740 och 850 T-gul. Prisutdelning för lördagens VROM-runda, trevligaste klubbil etc.

Fritt inträde för utställare och besökare. Ingen föranmälan krävs. 

Vill du sälja på marknaden? Dyk då upp i god tid på morgonen (insläpp från ca kl 07.00) och anmäl ditt intresse vid ankomsten så blir du hänvisade vidare. 

Marknaden sker i under tak i närliggande parkeringsgarage. Det har på de övre våningarna begränsad takhöjd på 2,20 meter. Högre fordon hänvisar vi till den västra delen av bottenplanet (närmast Sörredsvägen) som har max 3.50 i takhöjd. Det finns även ett fåtal platser utanför p-garaget.

Observera att det nattetid råder parkeringsförbud i garaget.

Priser för säljare: Baklucka: 200:-, marknadsplats ca 10 meter/400:-. Till-salu-bilar/300:-. Övrigt efter överenskommelse. Ingen föranmälan krävs.

Planering pågår.


OBS! Ändringar i programmet kan göras.